keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Sesam aukene

Unohtui aiemmin laittaa kuva siitä ulko-ovesta, eli tässä tulee. Jeld-Wenillä, josta kaikki muut ovet tulevat ei ollut tiikkipintaista ovea malistossaan, ei myöskään Fenestralla eikä Skaalalla joten tilasimme sen lopulta Ovitehdas Vihannolta hintaan 1350 rahteineen. Tuli ovelle hintaa mutta vaikuttaa hyvältä ja miellyttää meidän silmää. Lopullisesta väristä ei ole vielä tietoa kun kuulema muuttuu ajan oloon, eli pitäisi ilmeisesti hieman vaaleta ja punertua tuosta nykyisestä sävystä. Oli muuten Vihannolla loistava palvelu ja kaikki sujui näpsäkästi, suosittelen.


Niin, ja monien pähkäilyjen jälkeen keittiö on lopulta päätetty ja tilattu. Päädyimme sitten lopulta kuitenkin Keittiömaailman tarjoukseen. Laitan kuvat myöhemmin. Seuraavana on listalla portaiden valinta joka sekin aiheuttaa vielä mietintöjä ja täsmennyksiä mutta pala kerrallaan tämä projekti alkaa valmistua.

Lattiat hiottiin tiistaina ja tasoitus- ja pohjamaalausmies aloittaa ilmeisesti huomenna oman urakkansa. Nyt on taas homma hyvässä vauhdissa.

Ei kommentteja: