sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Nyt voi räystäät tippua rauhassa

Kouru-Ykkösen pojat kävivät asentamassa mallikkaasti rännisysteemit paikoilleen. Samalla tuli kattotikkaat ja lumiesteet sekä hätäpoistumistikkaat.



Sisällä tasoitetyöt ovat jatkuneet ja varasto on ensimmäisenä saanut myös pohjamaalin seiniin. Siitä päästään sitten aloittamaan varsinainen maalausurakka. Maalattavaa seinäpinta-alaa riittääkin jonkin verran sillä tapettia ei tule kiinteänä ratkaisuna näillä näkymin yhteenkään huoneeseen. Suunnitteilla on muutama tehostetapettiraita vaihdettavana systeeminä.Ajateltiin vaihdella tapetteja seinille vähän vuodenaikojen mukaan joten niitä ei voi liisteröidä. Maalattaviin seinäpintoihin tuli vielä loppumetreillä molemmat pienemmät WC:t mukaan sillä laattabudjetti alkoi pyöristymään liikaa ylöspäin. Ehkä jompaankumpaan tulee sen sijaan ylijäämäpaneelia seinään.


Varasto pohjamalattuna

Tämä laattarumba, kaakelien kiikuttaminen tontille ja takaisin kauppaan, on ollut tähän mennessä kaikkein haastavin homma mutta siinäkin ollaan jo voiton puolella eli suurin osa laatoista on valittu ja tilattu. Huomenna pitää käydä Bauhausissa yksi keikka peräkärryn kanssa, osa tulee Laattapisteeltä ja osa ehkä K-Raudan kautta. Laatoittajamme on jo aloittanut pohjatyöt ja laittanut vesieristykset saunaan, vessoihin ja keittiöön ja maanantaina alkaa ilmeisesti varsinainen laatoitus. Jännä nähdä miltä se alkaa näyttämään.


Pesuhuoneen seinä vesieristettynä

Saimme myös perjantaina portaat tilattua. Toimittaja on Sunwood. Porras on L-mallinen koivu/mäntyporras valkoiseksi maalattuna ja olohuoneen laminaatin väriin petsattuna (askelmat ja käsijohteet). Toimitusaika toukokuun eka viikolla. Samalla viikolla tulee myös keittiö.

Viikonlopun aiheena on ollut pihan siivous. Jätettä on viety pari kuormaa ja yksi jäi odottamaan maanantaita. On kai kohta jo joku tonni ylijäämätarvikkeita rahdattu. Sinänsä harmittaa kun hirveästi hyvää materiaalia menee roskiin. Oliskohan noista voinut tehdä vaikka matalaenergia leikkimökin.

Ei kommentteja: