keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Vihdoinkin alkaa vihertämään

Sisällä on jatkunut listojen laittaminen jo valmiisiin huoneisiin ja sitä kautta kodinhoitohuone ja saunaosasto ovat listoituksen osaltakin jo lähes valmiit. Enää puuttuvat kattolistat. Alakerta on edelleen "puolivalmis" eli lattiapinnoitteet ja portaat yläkertaan puuttuvat edelleen. Yläkerrassa ei ole tapahtunut vielä muuta kuin toisen makuuhuoneen seinien maalaus ja wc:n maalaus ja laatoitus. Vessaan on tarkoitus laittaa vielä sama puolipaneeli kuin kodinhoitohuoneeseenkin.

Enemmän on keskitytty tällä erää pihaan ja siellä alkaa ollakkin jo aika lailla valmista. Toinen puolisko tonttia on kylvetty kauralle ja se on jo ihan mukavalla oraalla. Tänään havaitsimme että puolitoista viikkoa sitten etu- ja takapihaan kylvetty nurmikin alkaa jo pikkuhiljaa nousemaan joten tässä on vielä toiveita saada vehreyttä tähän pihaan täksi kesäksi.



Sikkolan Kirsikka kukkii
  

Sampo ja Li saivat tänään nikkaroitua talolta etupihalle vievät portaat valmiiksi ja niistäkin tuli ihan mukavan näköiset. Ajotien viereen laitettiin muutama valmis pajuaita Bauhausista ja höysteeksi muutama heinäseiväs. Sen viereen kylvin köynnöskukan siemenen ja loppuosalle taidan laittaa hernettä tai jotain muuta hyötykasvia.



Kasvimaakin on käännetty ja odottaa Pollen Puhtia voimistukseksi. Eilen tein kasvimaan pohjasuunnitelman ja huomenna pitäis ehtiä kauppaan hankkimaan siemenet ja päästä kylvämään. Kasvimaa pitää tosin vielä kattaa mustalla kuitukankaalla. Ajatteimme kokeilla kateviljelyä ja päästä vähän helpommalla rikkaruohojen kitkemisen suhteen. Katsotaan miten onnistuu.

Ei kommentteja: