tiistai 29. marraskuuta 2011

WC Pytty mutkilla

Saunan ja kodinhoitohuoneen yhteydessä oleva pieni WC valmistui ensimmäisenä ja olihan siinä kommellusta ennenkuin valmiiksi tuli. WCn pytyn hankimme Bauhausin kautta ja sitä lattialle sommitellessamme huomasimme Kiimix Oyn tehneen lattiaviemäröinnin väärään paikkaan. Kiimix Oy hankki tilalle toisenlaisen pytyskän ja tuota heidän 270 asteen yhteyttä voi ihailla kuvasta.

Musta kaksoisallas allaskaappeineen hankittiin Ikeasta kun hintakin tuntui sopivalta. Sopinee seinän väreihinkin mukavasti ja tuo seinän väri olikin hyvä löytö. Tekee aamuseltaan todella aurinkoisen vaikutelman. Ikean altaan asennuksessa oli vaikeuksia Kiimix Oyllä. Hajulukko vuoti 3 kertaa. Ja jopa altaan ylivuotoputki oli liitetty väärin. Kun liitosnippoja on 15 millinen ja 25 millinen vierekkäin  niin tietty 25 mm putki liitetään "sopivan" väljään 15 mmseen. Lopulta ei kukaan enää kestänyt vaan hankittiin Bauhausilta toinen hajulukko. Sekin taisi kertaalleen vuotaa. Myös altaan viemäröintiputki lattiaan väärässä paikassa seinässä kiinni ja lattiakaulus alkuseltaan päästi yön aikaan melkoista hajuhaittaa sisälle.

Seinään altaan kohdalle innovoitiin lasin taa vaihdettavaa tapetinpalaa joka antaa mahdollisuutta hieman pelata "maisemalla". Muuten valmista, kattolistat jätimme suosiolla ensi vuodelle.





1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Harmittaisi kyllä tuon pytyn asennus.Hyvä tietää,että mistä asennus on ollut,koska itsekin tässä Oulun seudulla mietitään wc remonttia ja putkimiestä tarvitaan...Kiimikxille ei hyvää mianosta. En ymmärrä,että miten tuo pytyn ympärys saadaan pidettyä puhtaana,on ainakin haasteellista.Mutta ihana talo teillä on ,eikä kannata tuota alkaa murehtimaan,jos asia on työtä vastaanotettaessa hyväksytty.On asioita ,joita noin isossa projektissa on pakkokin hyväksyä.Onnea uuteen kotiin!