lauantai 27. marraskuuta 2010

Kuvapäivityksiä

Tänään flunssa antoi sen verran merkkejä hiipumisesta että pääsi pitkästä aikaa käymään tontillakin. Sampohan siellä on tosin käynyt tuon tuostakin mutta itse on joutunut olemaan pakosta paitsiossa rakennukselta. Käytiin siivoilemassa roskia pois ja tehtiin enimmät lumityöt sisällä. Toivottavasti tätä ei tarvitse jatkossa kovin monesti toistaa, ainakaan sitten kun alkaa olla seinät ja katto valmiina :)

Torstaina oli rakennekatselmuskin jonne en siis päässyt mukaan. Kaikki oli ollut ok. Seuraavan tarkastus tulee kun piippu on muurattu eli varmaa joskus joulu-tammikuulla. Takka-leivinuunin suhteen päädyttiin melko heti paikalla muurattuun malliin sillä haaveena on englantilaistyylinen avotakka jotain tätä tyyliä


Tosin tässä on vielä monta kysymysmerkkiä matkassa mm. tuon takan yläreunan tukin suhteen, miten se siihen istutetaan että läpäistään paloturvallisuusmääräykset. Myös ulkoverhoilu on vielä auki. Todennäköisesti päädytään johonkin verhoilutiileen mutta pitäis löytää tarpeeksi hyvä malli ettei pinta näytä ihan feikiltä. Se pikkuinen leivinuuni tulee tuohon takan oikeaan kylkeen, keittiön puolelle ja on siis erikseen lämmitettävä.

Talo näyttää tällä hetkellä tältä:

Etupihalta

Takapihalta (tuo risu tuossa etualalla on meidän lehmus :))

Kodinhoitohuoneesta olohuoneeseen ja keittiöön päin
Vajan nurkalta talolle

Ei kommentteja: