maanantai 20. joulukuuta 2010

Katto valmis

Nyt olis sitten vissiin harjakaisten paikka kun peltikatto on pään päällä. Täytyy alkaa järjestelemään...

Timpurit ovat tehneet ulkoverhouksien viimeistelyjä valmiiksi ja tänään taisi olla menossa ikkunanpielilautojen paikoilleen laitto. Hyvin ovat pojat hommansa tehneet! Sähkärit kävivät myös pyörähtämässä yhtenä päivänä raksalla ja ulkopuoliset sähköt on vedetty. Tänään käytiin Salotecin toimistolla käymässä vielä sähkösuunnitelma läpi ja tehtiin viimeiset (toivottavasti) muutokset siihen. Lisäiltin lähinnä muutamia pistorasioita ja tarkennettiin kattolamppujen paikkoja. Täytyy käydä suunnitelma vielä kertaalleen läpi rakennuksella.

Saimme myös aikaiseksi yhden kuorman rakennusjätettä Ruskon jäteasemalle. Muovit ja metallit meni ilmaiseksi kierrätyspisteeseen ja 400 kg cyprocia maksoi vajaa 5 euroa. Vielä on muutama kärryllinen vietävänä. Harmillisen paljon menee hyvää tavaraa roskiin. Puutavaran jämiä tontilta keräillessä saimme ideoitua niistä kyllä melkoisen monta uutta projektia, eli kaikki ei tule päätymään ihan takkapuiksi.

LVI porukkaa vielä tänä aamuna odoteltiin. Nyt ei olla iltasella käyty kattoon raksalla olivatko vielä aloittaneet mutta tänään oli ilmeisesti tarkoitus töiden siltäkin osalta alkaa. Katsotaan tapahtuuko vielä ennen joulua jotain vai hiljeneekö työmaa kohta joulun viettoon.

Julkisivu lauantaina 18.12. Etualalla palju.
Keittiön puoleinen pääty.
Yläkerran ikkunassa on jo reunalistat paikoillaan.
Näkymää sisältä olohuoneesta khh ja saunalle päin. Takana varasto.

Ei kommentteja: