lauantai 4. joulukuuta 2010

Se näkyy sittenkin

Meidän tontilta on noin 100 m matkaa joelle ja koska joki kulkee suhteellisen syvässä uomassa, ajattelimme että joki ei näy talolle. Tänään huomasin kuitenkin että keittiön ikkunasta on kuin onkin jokinäkymä, ainakin talvella. Tuossa allaolevassa kuvassa se ei nyt kovin selvästi erotu mutta tuolta se joki koivujen takaa pilkottaa :-)

Tänään kärräilin muutaman kuormallisen lunta sisältä pois ja vähän jäi vielä huomiseksi. Puhdistin myös perustuksen reunat ja ikkunoiden ja ovien karmin paikat. Sampo viimeisteli liiterin ovien kiinnitykset ja sai nostettua Saulin kanssa ovet paikoilleen. Nyt on liiteri valmis.

Sisällä ovat työt edenneet tähän malliin:


Välipohja on valmis ja muovit ja koolaukset paikoillaan. Ensi viikolla saapuu ilmeisesti ovet ja ikkunat. Sähkö- ja LVI -työtkin varmaan käynnistyvät kohtapuoliin. Tuntuu että tämä etenee niin hurjalla vauhdilla että hyvä kun ehtii jossain välissä käydä kuvia napsimassa. Töiden jälkeen ei juuri ehdi rakennuksella käymään eikä siellä siinä vaiheessa enää mitään näekään kun on jo niin pimeää. Kuvien otot ja siivoukset jäävät siis pakosta viikonloppuun ja tontilla onkin melkoinen läjä roskia odottamassa vientiä kaatopaikalle.



Ei kommentteja: