perjantai 14. tammikuuta 2011

Kuvia, kuvia ..

Pitkän hiljaisuuden jälkeen ohessa kuvasatoa talolta. Rakennus edistyy reipasta vauhtia ja kaikki on sujunut jouhevasti tähän mennessä. Ulkoisilta osiltaan kaikki alkaa olla paikoillaan parveketta lukuunottamatta, jonka viimeistely jäänee siihen vaiheeseen kun isoimmat tavarat saatu yläkertaan kuskattua. Myös terassin lattiavalu jäänee lämpimimmille keleille.

Jokirannantieltä etupihalle
Sisällä näytti torstai aamuna tältä. Silloin juuri aloiteltiin pesuhuoneen seinän muurausta, joten näkymä lienee tänään jo erilainen. Myös pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen välinen seinä alkoi jo hahmottumaan. Varaston ja khh seinä on jo valmis niinkuin allaolevasta kuvasta näkyy. Seuraavaksi alkaa sitten ilmeisesti väliseinien rakentaminen. Nuo kuistille menevät lasipariovet sivuikkoineen ovat kyllä ehdoton suosikkini talossa. Muutoinkin pidän noista korkeammista kirjaston, makuuhuoneen ja keittiön ikkunoista. Saas nähdä sitten käytönnössä millaiset ne ovat.

Talo tuntuu jotenkin hassusti kamalan pieneltä vaikka tilaahan tässä on. Saas nähdä millaisia fiiliksiä sitten tulee kun väliseinät alkavat olla paikoillaan. Kyllähän me viime keväänä piirrettiin Hiukkavaaran parkkipaikan asfalttiin liidulla pohjapiirros suhteessa 1:1 ja "käveltiin" talossa mutustellen miltä mikäkin huone tuntuu mutta eihän se anna samaa efektiä kuin lopullinen ratkaisu. Oliskin kätevä jos vois noita netin 3D piirrosohjelmia hyväksi käyttäen pistää virtuaalilasit päähän ja mennä tutustumaan tulevaan kotiinsa.
Näkymää sisäänkäynnille ja saunalle päin

Olohuonetta / Keittiötä

Varaston nurkkauksen tekninen tila
Yläkertakin on jo puoliksi levytetty tässä kuvassa. Molemmissa päädyissä on siis makuuhuone ja välissä aulatila, johon tulee yläkerran wc ja suihku. Pitkän pohdinnan jälkeen siis päädyttiin laittamaan suihku myös yläkertaan. Nyt meille tulee siis suihku per asukas.. no eipä tarvitse jonotella.

Yläkerran eteläpäädyn makuuhuonetta

Yläkerran pohjoispäädyn makuuhuonetta ja aulaa

Etupihalta

Näkymää parvekkeelta

Saunan nurkkausta. Saunan ja khh välinen seinä aluillaan.

Ei kommentteja: