keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Timpurit lähti

Työmaa on ollut nyt ilman timpureita tämän viikon. Lähtivät välillä toiselle työmaalle ja tulevat ilmeisesti 2 tai 3 viikon kuluttua jatkamaan. Luova tauko. No ei aivan. Tällä välin muurari on aloittanut työnsä ja hormi tavoittelee jo katonharjaa. Illalla käytiin nikkaroimassa muurausteltta uuteen uskoon jotta muuraaminen voi jatkua. Teltassa on pari öljypolttoista kaminaa antamassa lämpöä ja ihan kivastihan tuolla oli plus asteita vaikka ulkona paukkuu pakkaset.

Päivällä viimeisteltiin takka-leivinuunin suunnitelmat ja kavennettiin vielä vähän takan syvyyttä. Se tuntui työntyvän liian pitkälle olohuoneeseen. Lyötiin myös kiinni takan paikka sekä suuaukon mitat ja muoto. Takka tulee olemaan nyt aluksi ilmeisesti aika rouhealla punatiilipinnalla kun ei sitä sopivaa verhoilukiveä ole vieläkään löytynyt. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan.

Keittiökin pitäisi saada kohta päätettyä. Tarjoukset on kasassa siis tällä hetkellä Keittiömaailmasta, Domukselta, paikalliselta Suvi-Keittiöiltä sekä Ikealta. Lisäksi olen pyytänyt tarjouksen Topi-keittiöiltä (kuitenkin) sekä Gaala-keittiöiltä joista ei kummastakaan ole kuulunut vielä mitään. Lauantaina suuntaamme Haaparantaan katsomaan Ikean tarjonnan. Harmi ettei heidän keittiötä vaan saa sävyrungolla. Sellaiset oli edellisessä keittiössä ja kyllähän ne oli aika kivat. Joten siihen seikkaan voi Ikea kaatua. Mutta kodinhoitohuoneen kalusteita vois sieltä harkitakin.

Tässä muuana päivänä huomasin että yläkertaankin olis kiva päästä muutoinkin kun noita raksatikkaita pitkin, joten porrastarjouksiakin on tipahdellut postiin ja sähköpostiin viime aikoina. Kovasti tuntuu olevan hintahaitaria. Tällä hetkellä kallein tarjous 9.000 euron kieppeillä asennettuna ja halvin 3.000 euroa. Siis ihan perusmallin puinen L-Porras. Mielenkiinnolla odottelen lisätarjouksia.

Ei kommentteja: