tiistai 4. tammikuuta 2011

Lattia valettu

Tänään ihan aikataulun mukaisesti saatiin lattia tupaan. Illalla käytiin kurkistelemassa ovelta sisälle ja yritin ottaa kuvia joista parhaista parhain alla :-) Kosteusprosentti huitelee varmaan melko korkealla, sisällä höyryä kuin turkkilaisessa saunassa ja kameran linssikin huurustui välittömästi.

Varaston ja kodinhoitohuoneen väliseinää on vähän matkaa tehty ja loppuja väliseniä aletaan varmaan rakentelemaan kun lattia on riittävästi kuivunut. Ulkopuolella pojat ovat laitelleet nurkkalautoja, parveketta ja autokatoksen kaiteet ovat paikoillaan.

Kävimme tänään myös Keittiömaailmassa saamassa tarjouksen keittiön kaapistoista, ilman asennusta reilu 7.000 e. Ihan tismalleen samalla kokoonpanolla ei löydy Ikeasta mutta lähes vastaavalle laskeskelin hintaa muutaman tonnin vähemmän. Täytyy varmaan suunnata joku viikonloppu Ikeaan paikan päälle ja pyytää vielä vertailupohjaa tarjouksille jostakin kolmannesta paikasta. Ihan kamalan isoa rumbaa ei viitsisi keittiötarjousten pohjalta pyörittää. Sitten on tietysti vielä kodinhoitohuoneen kaapistot jotka täytyy sisällyttää samaan pakettiin. Kylpyhuoneiden allaskaapit ajattelimme nikkaroida vanhoista antiikkisenkeistä jos löytyy sopivia aihioita. Jäähän tuosta talon rakentamisestakin kyllä ylimääräistä puutavaraa jos kehittäisi kylppärin tasot niistä.

Valun jälkeen

Autokatoksen kaide valmiina

Ei kommentteja: