maanantai 7. helmikuuta 2011

Kuvia yläkerrasta

Nyt on ollut rakennuksella vähän hiljaisempaa mutta jotain on tapahtunut kuitenkin. Hormi on yläkerrassa valmis ja tällä viikolla alkanee takka-leivinuunin muuraus kunhan tiilet saapuvat. Timpurithan ovat olleet nyt muilla työmailla mutta kävivät välillä viimeistelemässä yläkertaa että saadaan vähän lämpöjä pysymään sisällä. Ensi viikolla homma sitten taas jatkuu. Alkuviikosta tulee puhallusvilla yläpohjaan ja sen jälkeen valetaan yläkerran lattia.

Ei olla mietitty sisustusratkaisuja vielä juuri ollenkaan. Pitäis varmaan kohta alkaa laattoja ja lattiamateriaaleja miettimään. No onhan niitä vähän kateltu mutta ei mitään päätöksiä olla tehty. Jaa no onhan kattopanelit käyty valitsemassa Välivainion K-Raudasta. Kaikkiin kattoihin tulee mdf hopeasaarni, paitsi pesuhuone ja sauna lämpöhaapaa ja varaston kattoon levytys.



Niin ja ulko-ovenhan tilasin sitten Ovitehdas Vihannolta. Malli on perinteinen, jossa puoliympyrän muotoinen ikkuna yläosassa. Pinta on vaaleaa teak-viilua. Väri kuulema muuttuu auringossa punertavammaksi kuin on suoraan tehtaalta tullessa. Eli lopputulos on sitten täysi arvoitus.

Alla pari kuvaa yläkerrasta. Ylemmässä kuvassa yläkerran aulaa ja päädyssä toinen makuuhuoneista vielä ilman väliseinää. Etualalla näkyvät yläkerran wc:n putkitukset. Alemmassa kuvassa näkymä parvekkeelliseen makuuhuoneeseen jonne tulee siis sijoittumaan myös tuo piippu.

Yläkerran aulaa.

Ei kommentteja: